Fejan Canvas Hotel

Bokningen för 2022 öppnar den 15/12 kl. 10.00!

Fejan Canvas Hotel består av totalt sex glampingtält. Vi har fem tält för två personer, med en dubbelsäng i varje tält, och ett familjetält med en dubbelsäng och två enkelsängar, där man kan bo fyra personer. Tälten är stora och bekväma av tjock canvasduk, vilket gör att det inte bildas kondens, och det är tyst. Det är varma täcken och sängkläder i hotellstandard, oljelampor, och en liten engelsk vedeldad spis för kalla nätter i slutet av sommaren.

I priset ingår en tvårättersmiddag, som ni kan läsa mer om nedan, samt en frukostkorg som vi levererar till tältet på morgonen. Vi har under 2021 ändrat vårt middagskoncept för att anpassa oss till Folkhälsomyndighetens riktlinjer för Coronaviruset. Ni kan läsa mer om det här.

Bokning

Searching Availability...

Ser fler bilder från varje tält genom att klicka här nedanför

Var ligger tälten i förhållande till varandra?

Vilket tält är bäst? Det är en fråga vi ofta får, och den är svår att svara på! Vår erfarenhet är att när man väl är i sitt tält så har man en fantastisk upplevelse oavsett vilket man väljer. Gemensamt för alla tält är att när man väl sitter på sin lilla altan och tittar ut över vattnet så tänker man inte på att det finns andra tält i närheten.

Det man kan säga om tält 01 till tält 04 är att tält 01 ligger högst över vattnet, men aningen längre från vattnet, sen ligger tälten lägre, men närmare vattnet tills man kommer till tält 04 som ligger lägst, men närmast vattnet. Ni kan läsa mer och se bilder på utsikten från varje tält om ni klickar på respektive tält ovan.

Ekoturism

Våra tältplattformar är byggda helt utan förankring i marken, de vilar lätt på stenar. Alla rep runt träd etc är skyddade så vi gör minimal inverkan på naturen. David har tappat en (1) skruv vid bygget av plattformarna. Han letar fortfarande efter den.

Frågor och svar

De skriver om oss:

Menu