Middag & frukost

Middagskitet är redo att hämtas från kl 18:00 vid kajakladan

2021 så lagar alla gäster middag vid tältet.

För att vi ska kunna anpassa oss till Folkhälsomyndighetens riktlinjer så kommer alla våra gäster att få laga sin egen middag vid tältet, istället för att äta en gemensam middag vid långbord nere vid kajakladan. Det fungerar så att vid 18:00 så står det en kylväska med ingredienser, och en låda med bestick, tallrikar, kockknivar osv, med erat tältnummer på nere vid kajakladan. Frukosten är som tidigare en frukostkorg som vi bär ut till erat tält vid 09:00 på morgonen.

Middagen

Middagen är sammansatt av vår kock Anders Håkansson som i många är bedrivit utomhusmatlagning för gäster i mellersta skärgården. Ingredienserna anpassar vi utifrån om ni angett att ni har specialkost, eller specialdiet, och vi kan anpassa det mesta efter allergier och behov. Det här är verkligen glamping, du får uppleva hur det är att stå ute i naturen och laga mat i närheten av ert tält, men det enda ni behöver ta med själva är en flaska vin, eller annat valfritt. Rödvin kommer att passa bra till middagen.

Frukosten

Vi kommer ut med frukosten till er och ställer den på trädäcket framför tältet vid klockan 09:00 på morgonen. Frukosten innehåller grova nybakade minibaguetter, en låda med pålägg som sallad, tomat, ost, kalkonskinka, smör och marmelad. En termos med antingen kaffe eller te, samt små laktosfria mjölktetra. Två burkar med yoghurt samt en burk med müsli, bestick, glas, brödkniv. Två flaskor med äppeljuice. Även frukosten anpassar vi efter om du är vegan, vegetarian, eller har annan kost.

Menu