Middag & frukost

Middagskorgen är redo att hämtas från kl 18:00 vid kajakladan

Alla gäster lagar middag vid sina egna tält.

Alla våra gäster lagar sin egen middag med ingredienser som ni får utav oss på Fejan Outdoor. Det fungerar så att vid 18:00 hämtar ni en kylväska och en korg med erat tältnummer på nere vid kajakladan. Där i finns allt som ni behöver för att kunna tillaga och äta middagen. Frukosten är en frukostkorg som vi bär ut till erat tält runt 09-tiden på morgonen.

Middagen

Middagen är sammansatt av vår kock Anders Håkansson som i många är bedrivit utomhusmatlagning för gäster i mellersta skärgården. Ingredienserna anpassar vi utifrån om ni angett att ni har specialkost eller specialdiet, och vi kan anpassa det mesta efter allergier och behov. Det här är verkligen glamping, ni får uppleva hur det är att stå ute i naturen och laga mat i närheten av ert tält. Det enda som ni behöver ta med er själva är dryck till middagen. Rödvin kommer att passa bra till middagen.

Frukosten

Vi levererar frukosten till er och ställer den på trädäcket framför tältet runt 09-tiden på morgonen. Frukosten innehåller grova nybakade minibaguetter med en låda med sallad, tomat, ost, skivad kalkon, smör och marmelad. En termos med antingen kaffe eller te och mjölk. Två burkar yoghurt med müsli och två flaskor med äppeljuice. Även frukosten anpassar vi efter om du är vegan, vegetarian eller har annan kost.

Menu