Glamping i Stockholms skärgård

Bokning

Om du har problem med att göra en bokning, ring direkt till Hanna på 073 580 18 20

Searching Availability...

Fejan Glamping i Stockholms skärgård består av totalt sex glampingtält. Vi har fem tält för två personer, med en dubbelsäng i varje tält. Sedan har vi ett fyrmannatält med en dubbelsäng och två enkelsängar. Tälten är stora och bekväma av tjock canvasduk vilket gör att det inte bildas kondens, och det är tyst. Det är varma täcken och sängkläder i hotellstandard, ljuslyktor och en liten engelsk vedeldad spis för kalla nätter i slutet av sommaren.

I priset ingår trerättersmiddag, frukostbuffé och fri tillgång till vedeldad bastu på flotte.

Se fler bilder från varje tält genom att klicka här nedanför

Var ligger tälten i förhållande till varandra?

Vilket tält är bäst? Det är en fråga vi ofta får, och den är svår att svara på! Vår erfarenhet är att när man väl är i sitt tält så har man en fantastisk upplevelse oavsett vilket man väljer, alla tält har sin charm. Gemensamt för alla tält är att när man sitter på sin lilla altan och tittar ut över vattnet tänker man inte på att det finns andra tält i närheten.

Det man kan säga om tälten är att “Toppen” ligger högst över vattnet, och aningen längre från vattnet än övriga tält. Lägst och allra närmast vattnet ligger “Snäckan”, “Solglittret” och “Fågelsången”. Fyrmannatältet “Fågelsången” har lägst platå. Ni kan läsa mer och se bilder på utsikten från varje tält om ni klickar på respektive tält ovan.

Ekoturism

Våra tältplattformar är byggda helt utan förankring i marken, de vilar lätt på stenar. Alla rep runt träd etc är skyddade så vi gör minimal inverkan på naturen. David har tappat en (1) skruv vid bygget av plattformarna. Han letar fortfarande efter den.

Frågor och svar

De skriver om oss:

Menu