Hyr Gasverket

Sov i det gamla gasverket från 1800-talet

Byggnaden var ett gasverk under koleraepidemin i slutet av 1800-talet

Det gamla gasverket användes för att sanera båtar från kolera i slutet av 1890-talet. Fejan var en kolerastation där alla båtar norrifrån var tvungna att stanna i karantän innan de fortsatte vidare mot södra skärgården. Byggnaden hyrs i sin helhet utöver ordinarie säsong och består av rustika handgjorda våningssängar, placerade uppe på det stora loftet.

Det är ett öppet loft, med totalt 8 sängplatser i våningssängarna och 12 sängplatser i hopfällbara tältsängar. Kuddar och täcken finns, och vid önskemål kan ni hyra bäddset i hotellkvalitet. Det går annars fint att ta med egen sovsäck.

Om ni även önskar bo i glampingtälten är det möjligt, vi skräddarsyr vistelsen efter era önskemål. Vi har totalt sju glampingtält med plats för 18 personer. För att sätta guldkant på vistelsen kan ni paddla kajak, med eller utan guide. Om ni vill stanna på land finns spel så som dart, kubb och boule.

När ni hyr gasverket får ni fri tillgång till vår vedeldade bastu.

Bilder
Bokning

Du bokar gasverket genom att ringa eller mejla oss.

När du hyr gasverket ingår det två stycken loft, ett sovloft och ett loungeloft, samt ett utekök på kortsidan av byggnaden där det finns gasmuurikkor. Utomhus finns gott om sittplatser, både med och utan tak.

På sovloftet finns det 8 sängplatser i våningssängar, och 12 sängplatser i hopfällbara tältsängar. På loungeloftet kan man sitta upp till 26 personer för att äta middag, ha en dagskonferens eller liknande.

Ring direkt till Hanna på 073 580 18 20 eller mejla info@fejanoutdoor.se för förfrågan och prisuppgifter
Menu