Hyr havskajak

Allt du behöver för att paddla ingår vid kajakhyra. Även säkerhetsutrustning, paddelteknik och tips på rutter.

Stabil och snabb havskajak

Seabird Expedition är en stabil och snabb havskajak med mycket förvaringsutrymme som lämpar sig för flera dagars paddling. Vi har två olika storlekar, LV (Low volume) är lämplig för paddlare mellan 55-90kg, och HV (High Volume) som passar paddlare mellan 80-105kg. Du kan själv inte välja vilken du vill ha vid bokningen, utan vi hjälper dig välja på plats.

Pris: från 550kr/dag
Lenght: 480-518 cm
Width: 56-59 cm

Capacity: 130-160 kg
Total Volume: 265-360 litres
People: 1

Rymlig och snabb havskajak

Seabird Discovery är en rymlig och stabil havskajak, som passar dig som är nybörjare då den är vår mest stabila kajak. Den har samma fördelning av packluckor som Seabird Expedition, vilket gör att du ändå kan paddla en flerdagarstur.

Pris: från 550kr/dag
Lenght: 430 cm
Width: 63 cm

Capacity: 140 kg
Total Volume: 293 litres
People: 1

Populär skeddakajak i glasfiber

Seabird Scott MV Skeg är plastversionen av Seabirds populära skeddakajak i glasfiber, byggd för stökigt vatten och stora äventyr! Den unika skrovformen gör att den känns livlig och samtidigt stabil, jämfört med andra kajaker av grönlandstyp. Perfekt för långa turer och flerdagarspaddling med tillräckligt med förvaringsutrymmen för att vara ute i 1-2 veckor. Byggd i Polyeten och väldigt hållbar, perfekt för att stock och sten i skärgården.

Pris: från 550kr/dag
Lenght: 525 cm
Width: 56 cm

Capacity: 160 kg
Total Volume: 324 litres
People: 1

Snabb dubbelkajak

Esperanto är en av de snabbaste dubbelkajakerna på marknaden, sjukt rolig att paddla! Den är lättpaddlad, bekväm och väldigt rymlig. Paddlar ni med den här tillsammans med singelkajaker så kommer de har svårt att hålla samma takt som Esperanton! Packluckan i mitten kan användas för extra förvaring, eller till att ha med ett litet barn. Esperanton passar paddelpar med ojämn styrka, nybörjare, familjer, eller expeditionspaddlare som vill ha ett stabilt och rymligt fartyg att kryssa med.

Pris: från 750kr/dag
Lenght: 594 cm
Width: 72 cm

Capacity: 218 kg
Total Volume: 738 litres
People: 2

BOKNING

Searching Availability...

Behöver ni en erfaren guide och kajakpaddlare?

Vår fantastiska kajakguide Robert Segerman har ”kajakat” i Roslagen i över 30 år. På hans turer paddlar ni bland grynnor och skär, trånga kanaler
och i öppet hav. Han kommer även att guida er i Roslagens spännande
historia – om rysshärjningarna 1719, den Optiska telegrafen på
Stockholmen, Kongovillorna och koleradöden på Fejan, hur Östersjön
mår och om djurlivet. Har ni tur får ni se havsutter, säl och
havsörn.

Robert är utbildad ledare i havskajak, har genomgått Grundläggande Säkerhet och Räddningsteknik (GSRT), Hjärt-Lungräddning/Första Hjälpen och är Auktoriserad guide med specialområde historia.
Innan ni startar turen har ni alltid en genomgång av utrustning,
säkerhet och paddeltekniker.

Mejla oss för priser och bokning!

Menu