Hyr havskajak

Allt du behöver ingår vid kajakhyra. Även säkerhetsutrustning och paddeltips.

Stabil och snabb havskajak

Seabird Expedition är en stabil och snabb havskajak med mycket förvaringsutrymme som lämpar sig för flera dagars paddling. Vi har två olika storlekar, LV (Low volume) är lämplig för paddlare mellan 55-90kg, och HV (High Volume) som passar paddlare mellan 80-105kg. Du kan själv inte välja vilken du vill ha vid bokningen, utan vi hjälper dig välja på plats.

Pris: från 420/dag
Lenght: 480-518 cm
Width: 56-59 cm

Capacity: 130-160 kg
Total Volume: 265-360 litres
People: 1

Rymlig och snabb havskajak

Seabird Discovery är en rymlig och stabil havskajak, som passar dig som är nybörjare då den är vår mest stabila kajak. Den har samma fördelning av packluckor som Seabird Expedition, vilket gör att du ändå kan paddla en flerdagarstur.

Pris: från 420kr/dag
Lenght: 430 cm
Width: 63 cm

Capacity: 140 kg
Total Volume: 293 litres
People: 1

Populär skeddakajak i glasfiber

Seabird Scott MV Skeg är plastversionen av Seabirds populära skeddakajak i glasfiber, byggd för stökigt vatten och stora äventyr! Den unika skrovformen gör att den känns livlig och samtidigt stabil, jämfört med andra kajaker av grönlandstyp. Perfekt för långa turer och flerdagarspaddling med tillräckligt med förvaringsutrymmen för att vara ute i 1-2 veckor. Byggd i Polyeten och väldigt hållbar, perfekt för att stock och sten i skärgården.

Pris: från 420/dag
Lenght: 525 cm
Width: 56 cm

Capacity: 160 kg
Total Volume: 324 litres
People: 1

Snabb dubbelkajak

Esperanto är en av de snabbaste dubbelkajakerna på marknaden, sjukt rolig att paddla! Den är lättpaddlad, bekväm och väldigt rymlig. Paddlar ni med den här tillsammans med singelkajaker så kommer de har svårt att hålla samma takt som Esperanton! Packluckan i mitten kan användas för extra förvaring, eller till att ha med ett litet barn. Esperanton passar paddelpar med ojämn styrka, nybörjare, familjer, eller expeditionspaddlare som vill ha ett stabilt och rymligt fartyg att kryssa med.

Pris: från 600kr/dag
Lenght: 594 cm
Width: 72 cm

Capacity: 218 kg
Total Volume: 738 litres
People: 2

BOKNING

Searching Availability...

Menu