KONFERENS MED HAVSUTSIKT

Få en minnesvärd upplevelse med kollegorna i magisk skärgårdsmiljö

Med en fantastisk utsikt över havet får du och kollegorna chansen att andas ut i en miljö som ger inspiration och fokus. I vår charmiga byggnad från 1890 finns ström, projektor och allt ni behöver för en lyckad konferens/kickoff. Hos oss är alla möten viktiga. Stora eller små, halv- eller heldagskonferens, med eller utan övernattning. Vi ordnar allt.

När du bokar konferens med övernattning hos oss ingår alltid trerättersmiddag, frukostbuffé, lunch och fika. Middagen tillagar ni tillsammans på muurikka.

Vid alla konferenser ingår fri tillgång till konferenslokal, havskajaker och vedeldad bastu under hela vistelsen. Sätt guldkant på paddlingen med vår kajak- och historieguide Robert. Om ni vill stanna på land finns spel så som dart, kubb och boule. Berätta gärna om du har några önskemål på andra aktiviteter.

Vi tar emot max 22 pers. 14 personer får plats att sova i våra sex glampingtält, och åtta personer i konferensbyggnaden från 1890. Om ni önskar separata sängar i glampingtälten är det möjligt att ordna för 11 personer. Med de åtta sovplatserna i konferensbyggnaden kan vi då ta emot totalt 19 pers.

Bilder
Bokning

Ring direkt till Hanna på 073 580 18 20 eller mejla till info@fejanoutdoor.se för att berätta om dina tankar och önskemål, så återkommer vi med en offert.

Menu