KONFERENS MED HAVSUTSIKT

Få en minnesvärd upplevelse med kollegorna i magisk skärgårdsmiljö

Med en fantastisk utsikt över havet får du och kollegorna chansen att andas ut i en miljö som ger inspiration och fokus. I vår charmiga byggnad från 1890 finns ström, projektor och allt ni behöver för en lyckad konferens.

Hos oss är alla möten viktiga. Stora eller små, halv- eller heldagskonferens, med eller utan övernattning. Vi ordnar allt.

Håll energin uppe med god mat, härlig fika och välsmakande dryck. Och om ni väljer att stanna över natten, då kan ni se fram emot vår frukostbuffé. Lunch och middag kan ni välja att tillaga själva som en gemensam aktivitet, annars finns personal som gör det åt er. Middagen består av en 3-rätters meny och vi anpassar all mat efter specialkost/allergier om det anmäls i förväg.

Vi tar emot max 22 pers. 14 personer får plats att sova i våra sex glampingtält, och åtta personer i konferensbyggnaden från 1890. Om ni önskar separata sängar i glampingtälten är det möjligt att ordna för 11 personer. Med de åtta sovplatserna i konferensbyggnaden kan vi då ta emot totalt 19 pers.

Sätt guldkant på konferensen med kajakpaddling, med eller utan guide. Om ni vill stanna på land finns spel så som dart, kubb och boule.

Förutom fri tillgång till kajaker erbjuder vi även en vedeldad bastu som ni får fri tillgång till under hela ert besök.

Bilder
Bokning

Ring direkt till Hanna på 073 580 18 20 eller mejla till info@fejanoutdoor.se för att berätta om dina tankar och behov, så återkommer vi med en offert som är skräddarsydd efter dina önskemål.

Menu