Middag & frukost

Middagskorgen är redo att hämtas från kl 18:00 vid det gamla gasverket

Alla gäster tillagar sin middag ute i naturen

Alla våra gäster tillagar sin egen middag med ingredienser som ni får utav oss på Fejan Outdoor. Från kl. 18:00 kan ni hämta en kylväska samt en korg med ert tältnamn på vid det gamla gasverket. Där i finns allt som ni behöver för att kunna tillaga och äta middagen.

Ni kan antingen välja att ta med korgen till ert egna tält eller stanna kvar vid det gamla gasverket, muurikkor finns på bägge ställen. Vid det gamla gasverket finns tak och sittplatser för större sällskap.

Mellan kl. 08-10 på morgonen serveras en frukostbuffé vid det gamla gasverket.

Middagen

Middagen är sammansatt av vår kock Anders Håkansson som i många år bedrivit utomhusmatlagning för gäster i mellersta skärgården. Ingredienserna anpassar vi utifrån om ni har angett att ni har specialkost eller specialdiet. Vi kan anpassa det mesta efter allergier och behov. Det här är verkligen glamping, ni får uppleva hur det är att stå ute i naturen och laga mat i närheten av ert tält.

Det enda som ni behöver ta med er själva är dryck till middagen, rödvin kommer att passa bra till. Om ni väljer att tillaga middagen vid det gamla gasverket har ni möjlighet att köpa alkoholhaltig dryck i Rumpan Bar fram till kl. 20.

Frukosten

På morgonen serveras en frukostbuffé vid det gamla gasverket, där ni kan välja att sitta uppe på det charmiga loftet eller utomhus. Känn er fria att grabba tag i en frukostbricka och ta med frukosten om ni vill hitta en egen plats i naturen. Även frukosten anpassar vi efter allergier eller specialkost, om detta anges vid bokning.

Menu