Vi är experter på glamping

Vi konsultar, projektleder, och bygger.

Vi har erfarenheten av att bygga upp en glampingverksamhet från grunden, på en ö där det inte finns vägar, och där det kan vara fem grader varmt i juni. Vi har genomgående ett hållbarhetstänk, och vi konstruerar plattformar, och bygger tält utan fasta installationer i marken, eller åverkan på naturen. Vår filosofi är att den dagen du bestämmer dig för att ta bort ett tält, så ska det inte finnas några bestående spår i naturen. Vi hjälper allt från företag till privatpersoner att få sin egen glamping, så tveka inte att höra av dig till David för en offert på 0709-81 00 00.

Exempel på en situationsplan för tre tält åt kund.

Vi anpassar oss efter naturen.

Vi strävar alltid efter att anpassa tältet och plattformens placering utifrån de förutsättningar som finns på platsen, så att det känns naturligt och lekfullt. Alla drömmer väl om att det ska kännas som att gå på små spångar och trappor som i en saga?

Vi bygger helt utan åverkan.

Vi har byggt plattformar i allt från träd till på branta klippor, helt utan att borra i berget, eller att skruva i trädstammar.

Vi inreder med hållbara material.

Vi vet vilka material som tål att användas år efter år. Om du ska ha ett tält uppställt sommar efter sommar, flera månader i taget, så krävs det att det är material som tål vädrets påverkan. Vi har provat de material som inte fungerar, så du slipper göra det misstaget.

Vi importerar handbyggda kaminer.

Vi har kontakt med en liten firma i england som bygger små kaminer, men med fullstor funktion. De är enkla att elda i för gästerna, och sotar inte igen som små liggande jaktkaminer lätt gör. Under kaminen är våra gnistskydd som är av rostad och lackad plåt.

Ett tält eller femtio?

Vi hjälper dig med allt ifrån ett privat tält på tomten, till glampingtält för flera hundra gäster. Vi kan via vår leverantör av tält ordna hyra av tält till stora events, om du vill ha glampingboende till alla dina gäster under en helg.

Logistik och flöden.

Hur driver man en rörelse ute i naturen som ändå känns som ett hotell? Vi hjälper dig gärna med allt det praktiska, hur lång tid tar det att städa? Hur gör man med toaletter? Ingen fråga är för stor eller för liten. Vi älskar att dela med oss.

Menu