Coronaviruset

Fejan Outdoors anpassningar till Coronaviruset

Vi anpassar verksamheten så att vi kommer kunna välkomna alla gäster under sommaren, den här sidan uppdateras löpande utifrån myndigheters förordningar och riktlinjer.

Anpassningar och förändringar för våra gäster

Största förändringen är att vi inte kommer att ha någon gemensam middag nere vid kajakladan för våra tältgäster, som vi började med 2019. Det betyder att vi kommer att återgå till det koncept som vi hade fram till 2018, som var att alla våra gäster får ingredienser för att på egen hand laga mat vid sitt tält. Det här gör att vi minimerar kontakten mellan våra gäster, och det blir lättare att hålla avstånd till varandra. Frukosten kommer som vanligt att anlända i en frukostkorg till ert tält på morgonen, så de här förändringarna betyder att ni kommer att kunna spendera större delen av er vistelse på Fejan Outdoor vid ert canvastält, och därigenom följa de eventuella riktlinjer som råder. Ni kan läsa mer om middag och frukost här. 

Hur ska vi bete oss som gäster?

Ni ska bete er helt som vanligt, med den skillnaden att vi kommer att föredra att alla gäster håller avstånd till varandra samt personal, (om det är rådande riktlinje under sommaren). Ni ska givetvis stanna hemma om ni har sjukdomssymptom, och har ni varit förkylda eller haft sjukdomssymptom så ska ni vara symptomfria i 48h innan ni checkar in på Fejan Outdoor.

Anpassningar för vår personal

Fejan Outdoor förändrar och skärper alla rutiner kring hygien för sin personal, samt hur vi städar mellan våra besökare, med hänsyn till Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det betyder mer plasthandskar på personalen, strängare förhållningsregler kring hur vi hanterar råvaror, samt att vi kommer sprita de ytor som går att sprita och rengöra mellan gästers vistelse, för att nämna några exempel.

Vår avbokningspolicy

Fejan Outdoors avbokningspolicy förändras inte under rådande pandemi. Det som gäller är följande vid avbokningar: Om du gör ett köp, och avbokar inom 14 dagar får du tillbaka hela beloppet. Om du avbokar mer än 14 dagar efter köpetillfället, men mer än 7 dagar före ankomst, får du tillbaka hela beloppet, men minus 250kr i en administrativ avgift. Om du avbokar mindre än 7 dagar före ankomst får du tillbaka 50% av beloppet, minus 250kr i en administrativ avgift. Om du avbokar med mindre än 24h kvar till checkin (14:30 på ankomstdagen) får du ingenting tillbaka av beloppet.

Sidan uppdaterades senast 4 maj 2021.

Menu